Platobná brána Solitea Slovensko, a.s.

(2014-2018)

Pre spoločnosť Solitea Slovensko, a.s. sme vytvorili internetovú Platobnú bránu, prostredníctvom ktorej môžu zákazníci jednoduchým spôsobom na pár klikov uhradiť svoje faktúry. Táto webová aplikácia je napojená na informačný systém spoločnosti, z ktorého sa čerpajú údaje o faktúrach. Zákazníkovi preto stačí zadať jeho IČO alebo variabilný symbol faktúry, následným zvolením banky alebo karty sa presunie do internet bankingu, v ktorom bude mať predvyplnené všetky potrebné údaje z faktúry pre správne uskutočnenie platby.

Podporované sú služby ePlatby VÚB, TatraPay od Tatra banky a Sporopay od Slovenskej sporiteľne pre zákazníkov týchto troch bánk, a služba CardPay pre držiteľov platobnej karty od ľubovoľnej banky. Použitím platobnej brány sa nielen uľahčí práca zákazníkovi pri úhrade faktúry, ale prináša to aj ďalšie výhody. Automatické vypĺňanie platobných príkazov zabezpečuje bezchybovosť a zjednodušuje následnú identifikáciu platieb a párovanie v účtovníctve. Úhrada prebieha okamžite, firma prijíma notifikáciu o úspešnosti vykonania úhrady a môže bez zbytočného odkladu spracovať objednávku. V prípade objednávky na softvér z e-shopu sa po zaplatení môže automaticky zákazníkovi odoslať elektronická licencia.

Spoločnosť sa zaoberá predajom ekonomického a antivírusového softvéru, ktoré ponúka na samostatných webových prezentáciách. Z toho dôvodu je platobná brána prístupná na dvoch adresách s príslušným dizajnom tak, aby pôsobila ako integrálna súčasť daného webu, pričom na pozadí beží jedna spoločná aplikácia.

platby.money.sk

platby.avg.sk