Vyberte si z našej širokej ponuky

Počítače

počítačové systémy
pre automatizáciu administratívy
hardvér
stolové počítače, notebooky, tablety
periférne zariadenia
prenosné terminály, čítačky, tlačiarne a skenery, sieťové prvky
softvér
operačný systém, kancelársky balík, ekonomické systémy a doplnky

Internet

internetové prezentácie
vizitky, portfóliá, blogy
internetové aplikácie
e-shopy, platobné brány, rezervačné systémy
internetové pripojenie
káblové pripojenie, wi‑fi siete, mobilný internet

Služby pre váš Internet

Účtovníctvo

vedenie účtovníctva
jednoduché aj podvojné účtovníctvo od malých živnostníkov po veľké firmy
ekonomické systémy
softvér a hardvér šitý na mieru
servisné služby a konzultácie
inštalácia a nastavenie, školenia, konzultácie, expertné analýzy

Služby pre vašu Pohodu

 Prečo využiť práve naše služby?

Prečo využiť práve naše služby?

  • komplexná ponuka
    široké spektrum produktov z oblasti IT
  • know-how
    vysokoškolské vzdelanie aj praktické skúsenosti
  • vyššia dostupnosť
    zákazníkom k dispozícii 24 hodín / 7 dní v týždni
  • osobný prístup
    dlhodobé obchodné vzťahy založené na dobrej osobnej skúsenosti

Osobný prístup

Postarám sa o vaše špecifické potreby v oblasti automatizácie a informačných technológií.
Ing. Ondrej Kvasnica, PhD.
Ing. Ondrej Kvasnica, PhD.
IT konzultant a analytik

Spokojní zákazníci

Pridajte sa k nim, obráťte sa na nás s vašimi požiadavkami či problémami.


Hodnota človeka nie je v tom, čo urobil pre seba, ale pre iných.
(Albert Einstein)

Novinky

  • POHODA terminal

    Program POHODA terminal zabezpečuje import a kontrolu skladových dokladov do ekonomického systému POHODA na základe údajov získaných z prenosného terminálu so snímačom čiarových kódov. V súčasnosti aplikácia dokáže vygenerovať príjemku, výdajku, prevodku, alebo uskutočniť inventúru porovnaním evidenčného stavu s údajmi z terminálu a vystavením dokladu na zistené rozdiely.

    Read more POHODA terminal

    Import do Pohody

    Aplikáciu Import do Pohody sme na mieru vyvinuli pre zákazníka – účtovnícku firmu, ktorá na vedenie účtovníctva používa ekonomický systém POHODA, avšak jej klient eviduje faktúry v ekonomickom systéme PROLUC. Aby sa v čo najväčšej miere zautomatizovali potrebné činnosti a zefektívnila aktivita človeka, program zabezpečí import do Pohody faktúr predtým exportovaných zo systému PROLUC, aj keď systémy nie sú priamo kompatibilné.

    Read more Import do Pohody
  • Homebanking+ pre Pohodu

    Softvér je určený pre používateľov ekonomického systému POHODA, ktorí majú svoj účet v Tatra banke alebo TrustPay. Aplikácia zabezpečuje konverziu bankových výpisov vo formáte *.txt / *.csv stiahnutých z internet bankingu do formátu *.clr / *.gpc, ktorý dokáže Pohoda potom jednoducho importovať, automaticky spárovať s pohľadávkami alebo záväzkami, a zaúčtovať. Tým sa používatelia odbremenia od manuálnej práce a ušetrí sa im drahocenný čas.

    Read more Homebanking+ pre Pohodu

    Ekonomické a informačné systémy Money

    Po AVG E-shope sme pre spoločnosť Solitea Slovensko, a.s. vytvorili aj internetový obchod na predaj druhej skupiny produktov, ktorými sú Ekonomické a informačné systémy Money. Poháňa ho originálny softvér prispôsobený špecifickému portfóliu. Dizajn bol zosúladený s webom money.sk, ktorého je súčasťou. E-shop je napojený na platobnú bránu, prostredníctvom ktorej môžu zákazníci objednávku zaplatiť okamžite cez internet banking.

    Read more Ekonomické a informačné systémy Money
  • Platobná brána Solitea Slovensko, a.s.

    Pre spoločnosť Solitea Slovensko, a.s. sme vytvorili internetovú Platobnú bránu, prostredníctvom ktorej môžu zákazníci jednoduchým spôsobom na pár klikov uhradiť svoje faktúry. Táto webová aplikácia je napojená na informačný systém spoločnosti, z ktorého sa čerpajú údaje o faktúrach. Zákazníkovi preto stačí zadať jeho IČO alebo variabilný symbol faktúry, následným zvolením banky alebo karty sa presunie do internet bankingu.

    Read more Platobná brána Solitea Slovensko, a.s.

    AVG E-shop

    Hlavným distribútorom antivírusových aplikácií AVG v Slovenskej republike je spoločnosť Solitea Slovensko, a.s., pre ktorú sme vytvorili e-shop na predaj týchto produktov. Poháňa ho originálny softvér prispôsobený špecifickému portfóliu. Dizajn bol zosúladený s globálnou identitou značky AVG. E-shop je napojený na platobnú bránu, prostredníctvom ktorej môžu zákazníci objednávku zaplatiť okamžite cez internet banking alebo platobnou kartou.

    Read more AVG E-shop
  • Volebná kampaň

    V roku 2010 sme vytvorili web určený pre propagáciu kandidáta vo voľbách do NR SR za stranu Sloboda a Solidarita, neskôr upravený pre potreby komunálnych volieb na poslanca Mestského zastupiteľstva v Trenčíne, potom opäť pre voľby do NR SR vo roku 2016. Využitý bol softvér WordPress s témou Green Park 2 od Cordobo, ktorý sme ďalej funkčne aj graficky prispôsobovali, aby čo najlepšie spĺňal svoj účel.

    Read more Volebná kampaň
  • Internetová vizitka pre vás

    Nie ste na webe? Akoby ste neexistovali! Aj keď sa neorientujete na zákazníkov z internetového trhu, odporúčame vytvorenie minimálne internetovej vizitky so základnými informáciami, akou je napríklad jednoduchá statická prezentácia Viazanky, motýliky a módne doplnky (2008-2014).

    Read more Internetová vizitka pre vás

    VINALMA.sk – kvalitné slovenské a španielske vína

    VINALMA, s.r.o. je náš dlhodobý zákazník, ktorému zabezpečujeme internetovú prezentáciu. Priebežne podľa aktuálnych možností a potrieb postupne dopĺňame obsah, funkcie, vylepšujeme dizajn, modernizujeme.

    Read more VINALMA.sk – kvalitné slovenské a španielske vína